Werkwijze

Een Welgeorganiseerd plan opstellen

De kennismaking

Na het eerste contact, per telefoon of per mail, plannen we een afspraak in voor een eerste gesprek. In dat gesprek kunnen we met elkaar kennismaken en maken we samen een inventarisatie van jouw situatie. Dit gesprek vindt plaats op jouw locatie, zodat ik goed kan zien en ervaren hoe jouw werkomgeving en jouw werkplek eruit zien.

Na dit gesprek besluit je of met mij aan de slag wilt gaan. In de loop van het gesprek kan ik je al vertellen of ik je kan helpen en wat ik daarbij in grote lijnen in gedachten heb. Kort daarna ontvang je mijn plan en mijn offerte. In dat plan zie je ook hoeveel uren of dagdelen we samen aan de slag zullen zijn.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de aard van de begeleiding. Dit kan een uurtarief zijn, waarbij we ook het maximale aantal uren afspreken. Het kan ook een vast tarief per dagdeel zijn. En in gevallen dat we voor langere tijd samen aan de slag zullen gaan, kunnen we een vaste prijs afspreken voor het gehele traject. Ook abonnementsvormen zijn mogelijk.

Mijn voorstel is altijd maatwerk en dus helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie en jouw specifieke hulpvraag. Het tarief is ook altijd afhankelijk van dit maatwerk. In mijn offerte laat ik dit duidelijk naar voren komen.

Eventuele reiskosten en andere bijkomende kosten, zullen ook duidelijk in de offerte worden opgenomen.

NBPO

Ik ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers)

Ga hier naar de website van de NBPO

De eisen die deze beroepsvereniging aan haar leden stelt en waaraan de leden dienen te voldoen, lees je hier.

Bij de uitoefening van mijn dienstverlening maak ik gebruik van de Algemene Voorwaarden van de NBPO. Deze Algemene Voorwaarden vind je hier.

Afspraak maken?

Wil je een vraag stellen? Wil je een afspraak maken om kennis te maken? Wil je weten hoe ik jou kan helpen in jouw specifieke situatie? Wil je ook Welgeorganiseerd zijn?

Dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen via het contactformulier

Nadat je deze hebt verzonden, neem ik direct contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook. Ik zie uit naar je bericht!

 
gratis E-book over organiseren

Gratis E-book

Het gratis E-book: ”De 10 beste tips om structuur in je bedrijf aan te brengen.” ontvangen? Vul het formulier in.