Referenties

 

Na de begeleiding van Karel heb ik meer overzicht en houd ik tijd over voor andere zaken. Ik heb nu meer structuur, rust en vrije tijd. Door alles stapsgewijs door te lopen heb ik nu grip op mijn tijd en mijn taken. Ik vond de samenwerking heel prettig. Bijzonder hoe je leven kan veranderen door een begeleiding van 4 halve dagen. Bedankt!
Arjan | zelfstandig ondernemer

 

Doordat ik meer inzicht heb gekregen, heb ik rust gevonden en overzicht gekregen in mijn werkzaamheden. Ik beleef nu meer plezier, ondanks de grote werkdruk. Karel straalt rust en kalmte uit. Een hele plezierige man. Ik raad Karel aan bij iedereen die problemen heeft om structuur in de werkzaamheden aan te brengen.
Annette | HR-manager

 

Karel neemt de tijd die nodig is om zijn kennis over te brengen. Hij kijkt wat bij zijn klant past en biedt een uitstekende nazorg. De begeleiding door Karel is een aanrader voor iedereen die méér uit zijn dag wil halen en zijn prioriteiten op orde wil hebben.
Janine van de Raadt | Mundus est liber | schrijfcoach en organisator van schrijfactiviteiten

 

Wat mij met name aanspreekt in de begeleiding van Karel is zijn luisterende oor en zijn oplossende vermogen. Daardoor heb ik nu veel meer grip op mijn tijd en mijn taken. De begeleiding door Karel is een aanrader voor mensen die hun tijd en taken in de greep willen krijgen en houden.
Rob | zelfstandig adviseur

 

Door de begeleiding van Karel werk ik gestructureerder en weet ik beter met mijn tijd om te gaan. Ik doe nu bijvoorbeeld mijn belangrijkste taak of de taak waar ik het meest tegen opzie als eerste. Ik omschrijf Karel als rustig, vriendelijk, duidelijk en inlevend. Als je meer structuur en een betere tijdsindeling wilt, dan beveel ik Karel aan.
Rosa | zelfstandig ondernemer

 

Karel heeft mij een spiegel voorgehouden, waardoor ik meer inzicht in mijn eigen processen en werkzaamheden heb gekregen en hoe ik hier op een andere manier mee om kan gaan. Ik heb nu meer focus, meer rust en meer orde.
Stefan Jaspers | Stefan Jaspers Tuin & landschap | ontwerp, advies, realisatie en beheer van tuinen en landschappen

 

Door de begeleiding van Karel heb ik ingezien dat structureren van zaken toch rust kan brengen in je werk. Mijn bureau, mijn PC en mijn werkwijze zijn nu nóg beter gestructureerd. Mij sprak aan dat hij rustig en duidelijk communiceert. Een aanrader voor wie werkdruk ervaart en structuur nodig heeft in zijn / haar werk.
René | Warehouse and distribution manager en Facility manager

 
gratis E-book over organiseren

Gratis E-book

Het gratis E-book: ”De 10 beste tips om structuur in je bedrijf aan te brengen.” ontvangen? Vul het formulier in.