Organiseren en plannen

Hulp bij organiseren en plannen van je taken

Time management en werkplektraining

Je wilt graag met je vak en met je corebusiness bezig zijn. Daaruit haal jij je voldoening en je plezier en uiteindelijk ook je inkomen. Daarvoor heb je echter tijd en rust nodig. Het is daarom belangrijk dat je een consistente basis in je bedrijf hebt. Die basis moet solide en goed georganiseerd zijn, zodat je daar weinig omkijken naar hebt. Het vergt wel een beetje van je discipline, want niets gaat natuurlijk vanzelf. Maar met mijn methode leer ik je hoe je dat verankert in je gewoonten en in je werkwijze.

Ik help en begeleid je bij hele praktische, dagelijkse zaken. Dat doe ik in de vorm van werkplektraining en -coaching. Ik laat je bijvoorbeeld zien hoe je outlook als middel kunt inzetten en hoe een goed time management je veel voordeel oplevert. Het doel is dat je structuur, overzicht, tijd, gemak en vooral rust in je hoofd krijgt.

Maar ik daag je ook uit om na te denken over je business, je doelen en je ambities. Waar loop je tegenaan en wat moet je doen om knelpunten op te lossen? Wat moet je doen om je meest ideale bedrijf te bereiken? Hoe onderneem je met plezier en met succes?

Zonder zorgen productief

Met Welgeorganiseerd richt ik me onder andere op de begeleiding van Zzp’ers, zodat de afkorting zzp voor jou komt te staan voor: zonder zorgen productief. Samen zorgen we ervoor dat je Welgeorganiseerd bent.

Een afspraak voor een oriënterend gesprek is zo gemaakt. Gun jezelf dit gesprek en ervaar hoe ik je kan helpen. Klik hier voor mijn werkwijze.

Onderaan deze pagina vind je het contactformulier. Nadat je deze hebt verzonden, neem ik direct contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook. Ik zie uit naar een ontmoeting!

 
gratis E-book over organiseren

Gratis E-book

Het gratis E-book: ”De 10 beste tips om structuur in je bedrijf aan te brengen.” ontvangen? Vul het formulier in.