Dienstenoverzicht

Bekijk hier alle diensten van Welgeorganiseerd

Professional Organizer

Steeds vaker wordt de hulp van een Professional Organizer ingeroepen. Niet zo vreemd, want regelmatig raken mensen de grip kwijt. Ofwel doordat er veel te veel in de beschikbare tijd moet worden gedaan, ofwel doordat er niet efficiënt genoeg wordt gewerkt.

Er zijn veel factoren te benoemen die ervoor zorgen dat je niet optimaal werkt en dat de werkdruk veel te hoog wordt. Ik help je om structuur in je werkwijze aan te brengen. Zo doe je méér in minder tijd en krijg je overzicht. Door slimmer te werken, word je productiever en heb je meer rust in je hoofd. Dat doe je door orde en overzicht te creëren en door effectief en efficiënt met je tijd, je middelen en je energie om te gaan. Ik help je om niet harder, maar slimmer te werken!

‘Laat je niet leiden door de waan van de dag, maar gebruik een slimme werkwijze, waardoor je zelf aan het stuur zit’

Ondernemerscoach

Behalve Professional Organizer ben ik ook Ondernemerscoach, gespecialiseerd in de begeleiding van zowel startende als groeiende ondernemers.
Altijd met als basis de voor jou meest ideale werkwijze, die gemak en overzicht biedt.

‘Ik geloof erin dat het succes van een ondernemer niet alleen wordt bepaald door hoe goed en bevlogen hij in zijn vak is, maar ook sterk afhangt van de manier waarop hij het ondernemerschap aanpakt’

Ondernemen begint bij het leggen van een degelijke basis en het hanteren van een efficiënte werkwijze. Het doel daarvan is dat je alle ruimte hebt om je te focussen op je doelen en op je resultaat. Voldoende productief kunnen zijn door effectief en efficiënt te werken, zodat je overzicht en rust hebt. Dat voeg ik toe aan mijn begeleiding aan zelfstandig ondernemers.

Overweeg je om voor jezelf te gaan beginnen?

Als je wilt dat de start van je onderneming niet zomaar een sprong in het diepe is, maar een weloverwogen beslissing is, dan is het belangrijk dat je eerst goed hebt nagedacht over wat je gaat doen, waarom je dat wilt doen, voor wie je dat gaat doen, hoe je dat gaat doen en welk resultaat je voor ogen hebt. En is het ondernemerschap wel iets dat bij jou past?

Overweeg jij om voor jezelf te beginnen? Lees hier dan meer

Wil jij ook meer rendement uit je tijd halen? Ben je op zoek naar structuur, overzicht en rust? Wil je maximaal productief worden?
Bekijk dan hieronder de diensten van Welgeorganiseerd.

Zelfstandig Ondernemers

Time management – organiseren van tijd en taken
Effectief en efficiënt werken – slimmer werken
Overzicht en structuur in je werk en op je werkplek
Werk en privé in balans

Managers, teamleiders en medewerkers

Productiviteit verhogen en doelen bereiken
Slim omgaan met je tijd
Je ideale werkplek en werkwijze
Efficiënt samenwerken

Particulieren

Opruimcoach - je huis en administratie op orde
Senioren Organizer
Begeleiding bij verhuizingen (specialisatie Senioren)
Je (thuis)werkplek op orde

Workshops, trainingen en presentaties

Diverse trainingen en workshops op maat
Training Time management
Training Werkplek organizing
Training effectief en efficiënt samenwerken